Geachte gast,

Alle procedures zijn, en worden waar nodig, aangepast op basis van de richtlijnen van veiligheidsraad en andere overheidsinstanties. Samen met u maken we er een fijn verblijf van.

Algemene Maatregelen omtrent hygiëne:

Het Hotel is grondig gereinigd en ontsmet voorafgaand aan de opening.

Er is een intensief schoonmaakprogramma om u en onze medewerkers een veilige en comfortabele omgeving te bieden.

In alle gemeenschappelijke ruimten staan desinfectiestations met o.a. desinfecterende hand-gel en doekjes.

De gezondheid van onze medewerkers wordt grondig gemonitord. Iedere medewerker die ook maar het minste vermoeden heeft in aanraking te zijn geweest met iemand die besmet is met COVID-19 of symptomen heeft, zal niet werkzaam zijn.

Samen respecteren we de 1,5 meter afstand van elkaar.

Waar het voor of achter de schermen het niet altijd mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, reiken wij onze medewerkers alle mogelijkheden aan zoals het dragen van mondkapjes en afscheiding door plexiglas schermen.

Schoonmaak van hotelkamers:

We willen u het hoogste niveau van service en aandacht bieden, maar we begrijpen als u ervoor kiest om zo weinig mogelijk medewerkers toegang te geven tot uw kamer.

  • Voor Uw aankomst werd de kamer volledig ontsmet. Extra ontsmetting moet niet. Mocht U zelf ontsmetten met de daar niet voor voorziene producten en als er schade aan goederen daardoor optreed zal deze in rekening worden gebracht.
  • Mogen wij U vriendelijk vragen de kamer te verlaten of niet te betreden als de poetsdame aanwezig is.
  • Gelieve de ramen op kantelstand te zetten op het moment van Check – out zodat deze goed kan luchten voor de volgende gast

 

Restaurant en Bar:

  • Gelieve Uw handen te ontsmetten bij het betreden van een gemeenschappelijke ruimte.
  • Bar en restaurant zijn voorzien van een CO2 meter die U inlicht over de luchtkwaliteit.

 

Sauna

De sauna is beschikbaar en volledig privaat tussen elke sessies is 1 uur voorzien voor reiniging en ontsmetting. Reservatie is verplicht.

Actuele situatie

Wij monitoren constant de richtlijnen opgelegd door de Belgische en Vlaamse overheid en passen aldus onze diensten aan. Mogen wij dan ook vragen de richtlijnen van onze medewerkers goed op te volgen.